Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izbový priestranný byt s terasou a parkingom na Drieňovej ul. projekt BORIA

Interné ID: BJ241015
Ulica: Drieňová
Mestská časť: Štrkovec
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
850 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária PLATINUM REAL sro ponúka exkluzívne priestranný dvojizbový byt s terasou na Drieňovej ul. na začiatku Ružinova.

3D scan: https://my.matterport.com/show/?m=pHMy5kjd5Tn

BYT: 2 izbový, výmera bytu až 73 m2 + 17 m2 terasa, obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, kuchyňa vybavená vstavanými  spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, el.rúra, MW rúra, plynová varná doska), vstupná hala s rolldor skriňou, kúpeľňa s vaňou a wc, spálňa s rolldor skriňou. Zo spálňe, kuchyne a obývacej izby sa vychádza na slnečnú terasu. V byte sú plávajúce podlahy, vyššie stropy, 2 x rolldor skriňa, klimatizácia v každej izbe, vonkajšie žalúzie. Možnosť využívania spoločnej záhrady len pre obyvateľov domu, kde je detské ihrisko, altánky na grilovanie.

LOKALITA:  v blízkosti Štrkovecké jazero, parky, nákupne centrum Centrál, BIG BILLA, MHD a výborná občianská vybavenosť. Na prízemí domu sú reštaurácie, kaviarne, obchody.

PARKING: v cene je vonkajšie vyhradené parkovacie miesto pred domom.

INÉ: byt je čiastočne zariadený s možnosťou dozriadenia podľa dohody ak pôjde a dlhodbejší prenájom. Byt je vhodný pre jednu osobu max. bezdetný pár. Cena prenájmu 850,-EUR + EN. (cca. 150,-EUR).

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
90 m2
Podlahová plocha:
73 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2006
Rok kolaudácie:
2006
Počet poschodí od prízemia vyššie:
6
Poschodie:
2
Celková plocha:
90 m2
Terasa plocha:
17 m2
Pivnica plocha:
3 m2
Počet pivníc:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
1
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - centrálne:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

Radi Vám poradíme