Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Veľká garsónka 30 m2 na prenájom, Gagarinová ul. úplne nová po rekonštrukcii

Interné ID: JB240916
Ulica: Gagarinova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: Garsónka
550 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestrannú až 30 m2 garsónku, po novej rekonštrukcii ešte neobývanú na Gagarinovej ul. v Ružinove. Predmetná garsónka sa nachádza v rodinnom dome, kedy po kompletnej novej rekonštrukcii a prestavbe vzniklo viac malometrážných samostatných bytov, ktoré sú predmetom prenájmu. Predmetný byt má výmeru 30 m2, kuchyňa je spojená s izbou, kúpeľňa je spojená s wc, v kúpeľni je sprchovací kút. Je čiastočne zariadená t.j. kuchynská linka, el.sporák s el.rúrou, chladnička, práčka.(ešte nie su na fotografiách) Inak je byt nezariadený. Byt je vhodný pre max.dve osoby bez domácich zvierat. Cena prenájmu je 550,-EUR + 50,-EUR EN jedna osoba, dve osoby 60,-EUR/EN. Podmienky platba mesiac vopred, kaucia,provizia.Možnosť využívať priestranú záhradu za domom. Výborná lokalita (tichá časť Gagarinovej ul.) v tesnej blízkosti MHD smerom do centra a na letisko, 200 m je LIDL, pizzeria, služby.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
30 m2
Podlahová plocha:
30 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
1
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Rok výstavby:
1980
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
30 m2
Orientácia:
severovýchod
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

Radi Vám poradíme