Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj investičného pozemku s výborným dopravným spojením

Interné ID: BJ240806
Obec: Kvetoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre občiansku vybavenosť
30 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj investičný pozemok o výmere 84.756 m2 ideálneho štvorcového tvaru s priamym prístupom na cestu I.triedy o dĺžke 400 m. Pozemok sa nachádza v obci Kvetoslavov blízko pripojky na diaľničný obchvat D4R7. Do budúcnosti je vhodný na občianskú vybavenosť ako stavebné pozemky pre RD, bytové domy, služby, obchod. Pre pozemok je vyhotovená kompletná dokumentácia pre zmenu územného plánu zóny.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
84756 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Šírka pozemku:
400 m
Dĺžka pozemku:
300 m
Celková plocha:
84756 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

maklér

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

Radi Vám poradíme