We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Veľká garsónka 30 m2 na prenájom, Gagarinová ul. úplne nová po rekonštrukcii

Internal ID: JB240916
Street: Gagarinova
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Single studio
550 €/month

Property description

Ponúkame na prenájom priestrannú až 30 m2 garsónku, po novej rekonštrukcii ešte neobývanú na Gagarinovej ul. v Ružinove. Predmetná garsónka sa nachádza v rodinnom dome, kedy po kompletnej novej rekonštrukcii a prestavbe vzniklo viac malometrážných samostatných bytov, ktoré sú predmetom prenájmu. Predmetný byt má výmeru 30 m2, kuchyňa je spojená s izbou, kúpeľňa je spojená s wc, v kúpeľni je sprchovací kút. Je čiastočne zariadená t.j. kuchynská linka, el.sporák s el.rúrou, chladnička, práčka.(ešte nie su na fotografiách) Inak je byt nezariadený. Byt je vhodný pre max.dve osoby bez domácich zvierat. Cena prenájmu je 550,-EUR + 50,-EUR EN jedna osoba, dve osoby 60,-EUR/EN. Podmienky platba mesiac vopred, kaucia,provizia.Možnosť využívať priestranú záhradu za domom. Výborná lokalita (tichá časť Gagarinovej ul.) v tesnej blízkosti MHD smerom do centra a na letisko, 200 m je LIDL, pizzeria, služby.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
30 m2
Built-up area:
30 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
1
Building type:
brick
Equipment type:
Partially furnished
Year of construction:
1980
Year of last reconstruction:
2024
Number of overhead floors:
2
Position:
Higher ground floor
Total area:
30 m2
Orientation:
northeast
Central:
yes

Show on map

Broker

Jaroslav Baričič

Jaroslav Baričič

broker

  • Slovensky
  • English
  • narks

Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať. Tu bude po dodaní doplnený Váš text. Použili sme tento ilustračný, aby ste získali predstavu o tom, ako bude text na Vašej web stránke vyzerať. Po jeho dodaní bude ilustračný text vymenený za Vami dodaný. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s tvorbou aj obsahovej časti web stránky. Stačí nás v prípade záujmu kontaktovať.

We will be happy to advise you